Bëhu një nga bizneset inovative në Shqipëri që zhvillon kompetencat e tua sipërmarrëse dhe aftësitë në biznes. Ju përfitoni nga: • 8 ditë trajnim plot gjallëri, • 2 muaj këshillim dhe • 2 muaj mentorim. Është koha të filloni të realizoni ëndrrat tuaja në biznes! Do të jetë argëtuese – ju do jeni aktivë.

Ne ftojmë të aplikojmë në IDEA Challenge 2020, sipërmarrës që janë në fazat e hershme të aktivitetit të tyre, si fillestar ose kanë një biznes që nuk është më i vjetër se 3 vjet dhe të cilin ata synojnë ta zgjerojnë. Aplikimet pranohen deri më 31 janar 2020.

Aplikoni

IDEA

SI DO JETË TRAJNIMI?

KUSH MUND TË APLIKOJË?

Kalendari Sfida IDEA 2020

26/12/2019 – 31/01/2020

Procesi i Aplikimit

400 Pjesëmarrës
të zgjedhur

Shkurt -Mars 2020

Trajnim bazë sipërmarrës

Koha për të filluar
400 pjesëmarrës

Mars 2020

Procesi i përzgjedhjes

180 pjesëmarrësit
më të mirë

Mars -Maj 2020

Aftësi biznesi të avancuara

E ardhmja nuk
është një rastësi
Gjuetia për para

Mars -Maj 2020

Tako këshilltarin tënd

Këshillim individual
Kampi i këshillimit

Qershor 2020

Përzgjedhja e 40 planeve
më të mira të biznesit

Ceremonia e shpërndarjes
së çertifikatave IDEA

Korrik -Shtator 2020

Tako mentorin

Tetor 2020

Ceremonia e Çmimeve

Është koha për të filluar
realizimin e idesë tuaj të biznesit!

Takohuni me trainerët tanë

“Shumica e asaj që dëgjoni për sipërmarrjen është e gabuar. Nuk është magji; nuk është misterioze; dhe nuk ka asnjë lidhje me gjenet. Është një disiplinë dhe, si çdo disiplinë, mund të mësohet.”
Peter Drucker

Mbështetur dhe Zbatuar nga

Eksekutuar nga

Partnerë

business plan marketplace