“Ki ёndrra tё mёdha. Fillo me pak. Por mё e rёndesishmja, tё fillosh” Simon Sinek

“Ne të gjithë kemi nevojë për njerëz që do të na japin komente. Kështu përmirësohemi.” Bill Gates

“Shumë informacione që dëgjoni mbi sipërmarrjen janë gabim. Sipërmarrja nuk është magjike, nuk është misterioze dhe nuk ka asnjë lidhje me genet. Ajo është një disiplinë, dhe si çdo disiplinë, mund të mësohet.” Peter Drucker

“Koha juaj është e kufizuar, mos e shpërdoroni duke jetuar jetën e dikut tjetër. Mos u bllokoni nga dogma, që është të jetosh rezultatin e të menduarit të të tjerëve. Mos lejoni që zhurma e opinioneve të të tjerëve të mbysë zërin tuaj të brendshëm. Dhe më e rëndësishmja, kini kurajën të ndiqni zemrën dhe intuitën tuaj.” Steve Jobs

Projekti IDEA ju fton!

Bëhu një nga start-up inovative në Shqipëri që zhvillon kompetencat e tua sipërmarrëse dhe aftësitë në biznes. Ju përfitoni nga: 8 ditë trajnim plot gjallëri, 2 muaj këshillim dhe 2 muaj mentorim. Është koha juaj të filloni të realizoni ëndrrat tuaja në biznes! Do të jetë argëtuese – ju do jeni aktivë.

IDEA

Konkursi IDEA ofron një mundësi unike për start-up inovative, qe do të fuqizojnë kompetencat sipërmarrëse dhe aftësitë e biznesit, nga zhvillimi i karakteristikkave të nevojshme, në gjenerimin e ideve dhe finalizimin e një plan-biznesi bindës.

Lexo më shumë

Si do të jetë trajnimi

CEFE është një metodologji trajnimi shumë përfshirëse, e aplikuar në më shumë se 70 vende të botës. Ajo sjell bashkë eksperiencë teorike dhe praktike përmes trajnimit për planifikimin e biznesit tuaj. 8 ditë trajnim të gjallë, të ndarë në trajnimin e aftësive sipërmarrëse bazike, dhe të avancuara, pasuar nga 2 muaj këshillim/coaching, dhe 2 muaj mentorim.

Lexo më shumë

Kush mund të aplikojë

Gratë dhe burrat, që janë në fazat e para të aktivitetet të tyre sipërmarrës si start-up apo kanë punuar për të në 3 vitet e fundit dhe planifikojnë ta zgjerojnë, janë të ftuar të na bashkohen.Pjesëmarrësit e përzgjedhur, që do të ndjekin mentorimin, do të kenë akses të privilegjuar përgrant.  Aplikimet pranohen deri në datën 11 Janar 2019. Apliko tani në www.idea.cefe.net, fB @ideaalbania!

Lexo më shumë

Apliko Tani

“Shumë informacione që dëgjoni mbi sipërmarrjen janë gabim. Sipërmarrja nuk është magjike, nuk është misterioze dhe nuk ka asnjë lidhje me genet. Ajo është një disiplinë, dhe si çdo disiplinë, mund të mësohet.”

Peter Drucker

Apliko
Mbështetur dhe zbatuar nga

Realizuar prej

Klientët dhe Partnerët