KUSH MUND TË APLIKOJË

Femra dhe meshkuj që janë në fazat e hershme të aktivitetit të tyre sipërmarrës apo me biznese që nuk kanë më shumë se 3 vjet që operojnë dhe të cilin synojnë ta zgjerojnë, janë të ftuar të regjistrohen për fazën e parë: trajnimin për sipërmarrjen në shkallë të gjerë. Thjesht dërgoni aplikimin tuaj për IDEA përmes formularit tonë të aplikimit online.

Apliko Tani

Apliko Tani!


SI TË BËHESH FINALIST?

Pas çdo faze, IDEA do të përzgjedhë pjesëmarrësit më të mirë dhe do t’i ftojë të vazhdojnë:

FAZA I: gjithsej 500 pjesëmarrës në 7 vendndodhje/qytete
FAZA II: gjithsej 150 pjesëmarrës në 6 vendndodhje/qytete
FAZA III: Mentorimi i 40 pjesëmarrësve
FAZA IV: gjithë finalistët do të prezantojnë para Jurisë

SA KUSHTON?

Trajnimi për aftësitë bazike sipërmarrëse (FAZA I) është pa pagesë.

Dreka dhe pushimet e kafes janë të përfshira për të gjithë pjesëmarrësit gjatë trajnimeve. Nëse banoni larg vendeve të seminarit, do t’ju ofrohen falas akomodimi në hotel të thjeshtë dhe një kupon i vogël për kostot e transportit.

Nëse coaching/këshillimi dhe/ose mentorimi zhvillohen larg qytetit tuaj të banimit, do të merrni kupon për kostot e transportit.

KUSH MUND TË APLIKOJË

Femra dhe meshkuj që janë në fazat e hershme të aktivitetit të tyre sipërmarrës apo me biznese që nuk kanë më shumë se 3 vjet që operojnë dhe të cilin synojnë ta zgjerojnë, janë të ftuar të regjistrohen për fazën e parë: trajnimin për sipërmarrjen në shkallë të gjerë. Thjesht dërgoni aplikimin tuaj për IDEA përmes formularit tonë të aplikimit online.